Vakleerkracht bewegingsonderwijs

Solliciteer nu

Vakleerkracht Bewegingsonderwijs

0.2 fte | (bij voorkeur vrijdag) 

Wij zoeken per direct een collega die onze leerlingen gymles kan geven volgens een goede doorlopende leerlijn. De voorkeur gaat uit naar de vrijdag maar dinsdag of donderdag is ook bespreekbaar.


Je werkdag

Op de vrijdag wordt er in de ochtend gym gegeven aan de groepen 1/2, in de middag een blokuur aan groep 8. De kinderen zijn dol op gym, aan enthousiasme ontbreekt het niet! We hebben een grote, goed uitgeruste gymzaal in ons schoolgebouw. Naast het geven van gym organiseer je (in samenwerking met de andere vakleerkracht) de jaarlijkse sportdag.

Over ons

Wij zijn een kleine openbare school aan de rand van de Zuidas. Kinderen uit alle culturen ontmoeten elkaar in de buurt en op school. We hebben een fijn, betrokken team dat met elkaar werkt aan goed onderwijs en plezier heeft in het lesgeven. We bieden goede arbeidsvoorwaarden (deze functie is een LB-functie).

Over jou

Wij zoeken iemand een afgeronde ALO-opleiding of Pabo met gymbevoegdheid. Heb je een andere opleiding dan kunnen we in gesprek over de mogelijkheden.


    Solliciteer

    Kom je ons versterken? Kijk voor meer informatie over de school op www.merkelbachschool.nl. Voor vragen over de vacature kun je terecht bij Esther de Jong (directeur) te bereiken via directie@merkelbachschool.nl of telefoon 020-6428845. Solliciteren doe je via onderstaande knop.