Leerkracht onderbouw

Solliciteer nu

Leerkracht onderbouw

32-40, start augustus 2024 · Oscar Carré

"Samenwerken is de kunst"


De Oscar Carré ligt in de Amsterdamse wijk ‘De Pijp’ in Amsterdam-Zuid. Op onze school krijgen ruim 380 leerlingen les, verdeeld over 15 groepen. De Oscar Carré is een cultuurprofielschool. Dat betekent dat er naast het reguliere basisonderwijs extra vakken worden gegeven in kunstzinnige culturele vorming. De kunstvakken bieden de leerlingen een andere blik op de wereld. Hierdoor kunnen de leerlingen hun talenten ontwikkelen in een attractieve, uitdagende en rijke leeromgeving binnen en buiten de klas. Binnen de school hebben wij verschillende vakleerkrachten zoals een leerkracht beeldende vorming, een leerkracht dans, leerkracht drama en een leerkracht gymnastiek  Onze populatie op school is een goede afspiegeling van de wijk. We hebben een open en enthousiast team, met een mooie mix van mannen en vrouwen.

Wij zijn trots op ons educatief partnerschap met het Stedelijk Museum en het Wereldmuseum Amsterdam dat we de afgelopen jaren zijn opgestart en verder hebben uitgebouwd. Ook met andere culturele instellingen hebben we een intensieve samenwerking. We werken ook graag buiten de muren van de school en er zijn veel uitstapjes naar musea, theater, dierentuin en andere leerzame en inspirerende culturele en kunstinstellingen.

Kom werken bij de Oscar Carré, de  cultuur- en profielschool, waar ontmoetingen en ontdekkingen centraal staan! 

Werken als leerkracht bij de Oscar Carré school

Als leerkracht speel je een cruciale rol in het begeleiden van het leerproces van onze leerlingen. Samen met je collega's in de onderbouw werk je aan diverse thema's die aansluiten bij de belevingswereld van de leerlingen, waarbij onze integratieve methode Da Vinci wordt toegepast. We leggen een sterke nadruk op basisvaardigheden en de kunstvakken. Ook besteden we veel aandacht aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van de leerlingen, middels de methode Leefstijl en Groepsgeluk. Samen met vier andere collega’s vorm je de onderbouw. 

Je hebt een afgeronde PABO

  • Je hebt affiniteit met de  kleuters en kunst en cultuur;

  • Je bent enthousiast en met het team verder wil werken aan de ontwikkeling van onze school;

  • Je staat open voor samenwerking met leerkrachten en ouders;

  • Je bent pedagogisch en didactisch goed onderlegd;

  • Je bent een teamspeler en wilt graag bijdragen aan een positieve en inspirerende leeromgeving.

Solliciteer

Past onze school helemaal bij jou? Kom ons team versterken en reageer via de onderstaande sollicitatieknop. Solliciteren is mogelijk t/m 15 mei.

Kijk voor meer informatie over de school op onze website. Heb je vragen over de functie neem dan contact op met Hanneke Meijer (directeur) E: directie@oscarcarre.nl.