Leerkracht groep 1

Solliciteer nu

Leerkracht groep 1

32 – 40 uur | Amsterdam

“Het mooiste wat je kunt worden is jezelf”

De kleine Nicolaas is een kleinschalige, jonge en ambitieuze openbare basisschool in Amsterdam-Zuid. Op loopafstand van het Vondelpark, de Schinkelbuurt en het Museumplein.

We zijn een trotse school die meegaat met de tijd en houdt van ontwikkelen. Dit doen wij op het gebied van kwaliteit, groei en duurzaamheid. De school telt ongeveer 210 leerlingen en het team bestaat uit 18 collega’s.

Werk jij als leerkracht ook continu aan hoogwaardige basiskwaliteit, ben je ambitieus, gedreven en heb je een flinke dosis ondernemingszin. Dan is dit jouw kans! Lees hier hoe het is om bij ons te werken. 

Werken als leerkracht bij de Kleine Nicolaas

Als leerkracht speel jij een centrale rol bij het begeleiden van het leren van de leerlingen. Bij ons op school leggen wij de nadruk op de basisvaardigheden rekenen, lezen, burgerschap en het thematisch onderwijs door de International Primary Curriculum (IPC). We werken met het EDI-model in de kernvakken. Naast groepsleerkrachten zijn er vakleerkrachten voor muziek-theater en bewegingsonderwijs. Samen met twee collega’s vorm je de onderbouw. Zij maken jou wegwijs in de routines en afspraken op De Kleine Nicolaas.

Dit bieden we jou

Werken bij de kleine Nicolaas betekent werken in een enthousiaste en inspirerende omgeving met betrokken (jonge) collega’s. Bij ons kan je rekenen op:

  • Een hecht team met een hoop plezier en diverse teamuitjes;

  • De mogelijkheid om uit te groeien tot expert op een specifiek vakgebied;

  • Gemotiveerde collega’s, ouders en kinderen die er iedere dag weer een feest van maken;

  • Lesvrije week gekoppeld aan vakanties;

  • Een toelage voor werken in het Amsterdamse onderwijs en fiscaal voordeel op de aanschaf van bijvoorbeeld een fiets, sportabonnement of laptop;

  • Goede bereikbaarheid met zowel auto als openbaar vervoer, de school ligt in hartje Amsterdam-Zuid;

  • Aanvullende reiskostenvergoeding.

Als leerkracht krijg je bij ons de ruimte om te leren en jezelf op jouw manier te blijven ontwikkelen. Daar horen goede arbeidsvoorwaarden bij, met als basis de CAO Primair Onderwijs. Je salaris wordt afhankelijk van opleiding en ervaring ingeschaald.

Solliciteer hier

Past onze school helemaal bij jou? Kom ons team volgend schooljaar versterken en reageer via de onderstaande sollicitatieknop.

Kijk voor meer informatie over de school op onze website.
Heb je vragen over de functie neem dan contact op met Maartje Korsten (directeur) E: directie@kleinenicolaas.nl

Solliciteren kan via onderstaande knop en is mogelijk t/m 10 mei 2024. Mocht jij eerder dit schooljaar kunnen beginnen, hopen wij ook dat je solliciteert.